Over het ontwikkel-team

De Van Oosterhout Adviesgroep schakelt adviseurs inmet de juiste praktijkervaring en dringt snel door tot de kern van uw vraagstuk.

 

U bent en blijft verantwoordelijk voor uw traject, voor uw keuzes, door de begeleiding van de Van Oosterhout Adviesgroep zet u doelgericht de stappen die u persoonlijk of met uw team wilt zetten.

Dees van Oosterhout is oprichter en grondlegger van de Van Oosterhout Adviesgroep en gespecialiseerd in complexe vraagstukken. Ze geeft trainingen op het gebied van procesregie en is gespecialiseerd in interactieve besluitvormingswerkvormen met grote groepen en werkt samen met de Amerikaanse Thiagi-group. 

 

 

PRCL werkt met directeuren en ondernemers die verantwoordelijk zijn voor organisaties van 50 – 500 medewerkers en beweging in de organisatie nodig hebben om vitaal en veerkrachtig waarde te kunnen blijven toevoegen.

 

Hildegonde Mostert is de drijvende kracht achter PRCL en heeft jarenlange P&O-ervaring en is gekwalificeerd SDI® practitioner.SDIstaat voor “Strength Deployment Inventory”en met name gericht op effectief samenwerken en conflicthantering.

 

 

Draijer Management biedt ondersteuning door interim (proces)management, team- en persoonlijke ontwikkeling en is gespecialiseerd in verandermanagement.

 

Thea Draijer is een ervaren interim manager met kennis van procesmanagement en interpersoonlijke dynamiek en is gekwalificeerd Insights® Discovery practitioner. Insights Discovery brengt waardevrij inzicht in jezelf, inzicht in de ander en wat nodig is om af te stemmen en te verbinden.

 

Meer informatie over de ambitie, de aanpak en de mogelijkheden voor contact voor dit instrument vindt u middels de linken. Klik hier om weer terug te gaan naar het begin.