Train de trainer Procesontwerp

De Train de Trainer Procesontwerp is een 2 daagse training en een vervolg op de basistraining Procesontwerp in combinatie met verdieping via Procesinterventies.

In deze training ga je aan de slag om te leren intern en extern anderen effectief het verhaal achter Procesregie te vertellen en de verschillen tussen project, proces en programma duidelijk te maken . Hiermee draag je bij aan het creëren van de gemeenschappelijke taal die helpt om ingewikkelde vraagstukken op een effectieve manier aan te pakken en naar gedragen besluitvorming te leiden.

Deze training wordt afgerond met een certificaat.

Doelstellingen/resultaten

  • Je hebt de inhoud van de training Procesontwerp vertaald in een bij jouw passende aanpak om anderen te kunnen betrekken bij het onderwerp Procesregie.
  • Je hebt met de aanpak geoefend en hebt de feedback van medecursisten hierop verwerkt/toegepast.
  • Je hebt een eerste interne workshop georganiseerd om Procesontwerp over te brengen.

 Doelgroep

Voor iedereen die in de basistraining Procesontwerp en de training Procesinterventies heeft geparticipeerd en een bijdrage wil leveren aan het overdragen van de basis uitgangspunten Procesregie binnen de eigen organisatie.

 Groepsgrootte (max)

10

Duur

2 dagen (zonder overnachting)

 Investering

 €1.190,00 exclusief 21% BTW

Vooropleiding

HBO werk en denkniveau en ervaring in complexe projecten en/of processen.

 

Aanmelding

Deze training wordt zowel incompany als met open inschrijving georganiseerd.

Neem voor meer informatie en planning contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.