Training Procesontwerp

De training Procesontwerp is de 1-daagse basis training voor het professionaliseringstraject tot  Procesregisseur.

In deze training gaan we in op de verschillen tussen project, proces en programma, de rol van de opdrachtgever en worden de 10 stappen om te komen tot een effectief procesontwerp behandeld.

Deze training geeft je inzicht in de basale competenties van een procesregisseur. We werken met enkele creatieve interactieve technieken die het proces van divergeren en convergeren tussen samenwerkende organisaties ondersteunen, zodat jouw eigen leerervaring ook direct voorbeeld is voor de aanpak als procesregisseur.

Doelstellingen/resultaten

  • Je krijgt inzicht in de verschillen tussen project, proces en programma en kunt dit inzicht toepassen in de eigen casuïstiek.
  • Je bent in staat om de rol van de opdrachtgever te analyseren en hebt inzicht in het belang van de relatie tussen de procesregisseur en de opdrachtgever.
  • Je kunt de 10 stappen van procesontwerp herkennen in de eigen casuïstiek en hierop reflecteren.

 Doelgroep

Voor iedereen die in complexe situaties afhankelijk is van het herkennen en betrekken van actoren in en buiten de eigen organisatie, om effectief de eigen doelen te kunnen realiseren.

Groepsgrootte (max)

20

Duur

1 dag

Investering

 €595,00 exclusief 21% BTW

Vooropleiding

HBO werk en denkniveau

Aanmelding

Deze training wordt zowel incompany als met open inschrijving georganiseerd.

Neem voor meer informatie en planning contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.